Cinci valori ale ZARYS

stabilim obiective, îndeplinim sarcini

dedicare

Angajații noștri sunt consilieri și tutori profesioniști, iar clienții ne apreciază ca parteneri. Ne place să explorăm și să găsim noi modalități de a rezolva probleme. Cunoștințele și experiența noastră ne permit să introducem noi produse și soluții în industria medicală.

dedicare

încrederea stă la baza relațiilor umane

încredere

Încrederea reciprocă este esențială pentru colaborarea noastră internă, cu clienții și cu furnizorii. Pe baza încrederii reciproce, avem capacitatea de a dezvolta soluții specializate împreună cu clienții, pentru a răspunde așteptărilor utilizatorilor.

încredere

ne ajută să cucerim oamenii

respect

Pentru relațiile interpersonale, respectul este neprețuit. Colaborarea noastră se bazează pe respect și încredere reciprocă. Ne asigurăm că toți angajații noștri sunt tratați în mod egal. Respectăm normele culturale ale regiunilor și țărilor în care exportăm.

respect

garanția calității produselor și serviciilor

calitate

Ne străduim în mod constant să îmbunătățim calitatea produselor medicale și a serviciilor noastre. Obiectivul nostru este de la oferi clienților produse care să corespundă cerințelor.

calitate

ne respectăm Codul de conduită

integritate

Respectăm etica afacerilor și eliminăm comportamentele neadecvate. Codul nostru de conduită ne servește drept ghid pentru acțiuni și decizii. Credem că succesul este posibil doar atunci când cuvintele și valorile corespund cu faptele noastre.

integritate