Puternic, cu peste 30 de ani de experiență

Creștere constantă de neoprit

Cu treizeci de ani în urmă, când singurul proprietar al companiei a înființat ZARYS, el a urmărit un obiectiv pentru viitorul apropiat – să devină cel mai mare furnizor de produse medicale, care să ofere servicii extensive pentru spitale și alte unități medicale din țară.

Puternic, cu peste 30 de ani de experiență
Puternic, cu peste 30 de ani de experiențăPuternic, cu peste 30 de ani de experiență

Perspective de dezvoltare


Mărci proprii
11 mărci puternice

În calitate de producător al unei game largi de echipamente de unică folosință, ZARYS și-a construit sistematic propria marcă, bazându-se pe calitate ridicată, preț accesibil și servicii fiabile pentru clienți, încă din 2008. Compania se numără printre producătorii de top de materiale pentru pansare, câmpuri chirurgicale și – de curând – echipamente medicale de unică folosință pentru medicina generală.

Portofoliu amplu
mărci proprii și străine

Timp de mulți ani, ZARYS a fost un jucător pe piața internațională a echipamentelor medicale, acționând ca distribuitor pentru producători de top la nivel internațional, cum ar fi IFSA Atramat sau Bicakcilar. Prezența îndelungată pe piață, relațiile de durată cu producătorii internaționali, precum și cunoștințele aprofundate din domeniul medical global, îi permit companiei Zarys să ofere produse ale mărcilor proprii, precum și numeroase mărci renumite la nivel global.

Export
în peste 70de țări din întreaga lume

Ca urmare a succesului de pe piața poloneză, în 2013, ZARYS a decis să se concentreze mai mult pe export. Prin urmare, am creat un departament independent pentru export și am intensificat relațiile curente cu clienții internaționali. Creșterea exporturilor și extinderea pe piețele din Europa Centrală și de Est și pe alte piețe se încadrează în strategia de consolidare a prezenței ZARYS în afara Poloniei.

Inovații
produse medicale ale producătorilor globali

Pe lângă furnizarea gamei de produse de bază pentru unitățile medicale, ZARYS urmărește în mod constant colaborarea cu partenerii străini în ceea ce privește soluțiile inovatoare și produsele avansate. Datorită prezenței produselor de bază și a celor puternic specializate în portofoliul nostru, ne putem ajusta oferta în funcție de nevoile fiecărui client.

DESPRE NOI

Cele mai bune soluții bazate
pe experiență

ZARYS International Group este o companie cu o tradiție de 30 de ani. Producem și comercializăm echipamente medicale pentru numeroase domenii din medicina generală și de specialitate.

Experiența, oferta bogată și echipa noastră de specialiști cu înaltă calificare fac din ZARYS un lider pe piața de produse medicale din Polonia și din Europa.

Cifre despre ZARYS

 • ANGAJAȚI
 • de ţări

  EXPORT DE PRODUSE
 • LIDER IN FURNIZAREA DE ECHIPAMENTE MEDICALE
 • CLIENȚI FIDELI ÎN POLONIA
 • %

  DIN GAMA DE PRODUSE PENTRU SPITALE
 • Zabrze

  SEDIUL ȘI CENTRUL NOSTRU LOGISTIC

Tradiție din 1989

În prezent, ZARYS este cel mai mare furnizor de servicii complete pentru o gamă largă de produse pentru domeniul medical, concentrându-se întotdeauna pe căutarea soluțiilor medicale inovatoare prin urmărirea oricărei tendințe globale noi, încercând să implementeze noutățile și propunându-le în permanență spitalelor și medicilor posibilități de testare a soluțiilor medicale unice din întreaga lume.

Optimizarea aprovizionării și producției face ca oferta ZARYS să fie cuprinzătoare, ajutând astfel unitățile medicale să realizeze economii atât de necesare.

Soluții inovatoare

Căutarea metodelor inovatoare și economice de gestionare a fondurilor publice a devenit – în timp – motto-ul și obiectivul companiei.

Oferta noastră este diversificată în permanență, pentru a include produse din domeniile care necesită cunoștințe de specialitate și participarea la târguri și congrese internaționale, care servesc drept forumuri pentru schimbul de informații dintre specialiștii din domeniu din întreaga lume.

Această combinație specifică de experiențe și cunoștințe ale angajaților noștri legate de ultimele soluții tehnologice oferite de companiile globale producătoare pentru domeniul medical a condus la introducerea unor soluții noi, de exemplu pentru tratarea cancerului.

Relațiile regulate cu cele mai inovatoare companii din lume ne permit să comercializăm aceste produse de ultimă generație în țara noastră, iar în unele cazuri am fost primii care le-au implementat în Europa. Accesul la tehnologiile de ultimă generație nu ar valora nimic dacă nu am avea acces la un stoc vast de produse disponibile la cerere. Această cerință poate fi îndeplinită de puține companii din Europa, care dispun de astfel de depozite enorme și de acces rapid la cantități mari de produse.

Exportăm soluții eficiente

În prezent, deținem cele mai mari depozite de produse medicale din Europa Centrală și de Est.

Datorită acestui stoc enorm, ne-am dat seama că avem capacitatea de a aproviziona piețele învecinate, cum ar fi Cehia, Slovacia, Lituania, Letonia și Germania.

Ca urmare a investiției într-un nou centru logistic de mare capacitate în 2016, am devenit un furnizor atractiv pentru piețele pe care le aprovizionăm, datorită oportunității de a avea acces rapid la o gamă foarte largă de produse ale mărcii Zarys, precum și de produse ale mărcilor internaționale renumite. Aceste caracteristici ne conduc într-o direcție clară și precisă.

Provocări și succese

Anii 2020 și 2021, fără precedent din punctul de vedere al medicinei moderne, s-au dovedit a fi o perioadă de încercare, și pentru compania noastră. Pentru a implementa noi provocări, ZARYS a organizat cea mai mare aprovizionare de echipamente medicale pentru combaterea Covid-19 din istoria serviciului de sănătate polonez, confirmând astfel poziția de lider al industriei.

Deschiderea celui mai mare depozit de echipamente medicale de unică folosință din Europa Centrală ne-a permis să gestionăm mai eficient fluxul de mărfuri. În prezent, ne concentrăm pe dezvoltarea liniilor de producție europene.