Știri

vitahealth - o linie inovatoare de produse de prim ajutor

În această primăvară, vă propunem o nouă poziție în portofoliul de produse al ZARYS International Group. Linia de produse vitahealth se adresează utilizatorilor individuali.

Pe parcursul a peste 30 de ani de prezență pe piață, ZARYS și-a dezvoltat reputația de a fi unul dintre liderii industriei medicale. Un producător și furnizor, care este și un partener în crearea de întreprinderi strategice, din punctul de vedere al serviciului de sănătate polonez.

Linia nou lansată pe piață vitahealth, este adresată unui tip de beneficiar individual diferit de cel obișnuit, și arată că, răspunzând nevoilor pieței – căutăm constant noi direcții de dezvoltare.

Prin construirea unei baze de cunoștințe despre produsele pentru spitale, inclusiv pansamente și situații, în care este necesară asistența medicală profesională, am creat o linie de produse de prim ajutor. Folosindu-le, utilizatorul poate realiza un pansament de bază, simplu, pentru a proteja o abraziune sau o rană minoră.

Plasturi Vitahealth

Linia de plasturi vitahealth constă din 12 seturi concepute pentru diferite grupuri de utilizatori și tipuri de tăieturi. Acest concept facilitează alegerea plasturelui adecvat și scurtează timpul de protejare a rănilor. Proiectanții au ținut cont atât de nevoile pacienților mai tineri dar și a celor mai în vârstă.


• Seturile KIDSpro, includ plasturi moi, flexibili pentru copii, care se adaptează la forma corpului și asigură libertatea de mișcare. Imprimeurile de basm concentrează atenția asupra imaginilor colorate și fac ca un copil să uite mai ușor de durere.

 

• Seturile NONVIplast și FABRIplast, includ plasturi de tăiat, cu strat absorbant antiaderent. Singurele de pe piață care conțin foarfece adăugate la set. Conceput pentru persoanele care preferă un stil de viață activ.

 

HANDSpro, un set de plasturi pentru pansarea mâinilor, cu forme functionale, profilate. Un produs indispensabil în fiecare bucătărie și atelier - locuri în care este cel mai ușor să vă răniți degetele și mâinile.

 

• Setul S.O.S - un gadget practic pentru o femeie activă, inventivă. Ambalajul îngust și comod în utilizare va fi potrivit chiar și pentru cea mai mică poșetă. Va stârni invidia multor bărbați. Plasturii S.O.S sunt luate la fel de des precum crema pentru ochi.

 

• Setul AQUApro protejează eficient rana împotriva apei și murdăriei, forma dreptunghiulară asigurând izolarea completă a rănii de apă. Merită să ne amintim de ele atunci când planificăm o excursie la mare, în natură sau antrenamentul de înot. De asemenea, funcționează bine atunci când trebuie să vă spălați des pe mâini.

 

• Setul ACTIVEpro conține plasturi flexibili care se adaptează formei corpului, asigurând o libertate de mișcare adecvată și o protecție corespunzătoare a locului de aplicare. Echivalentul „adult” al plasturilor pentru copii, dedicat persoanelor care echilibrează seriozitatea cu distracția și aventurile.

 

TRANSPARENT - un set destinat pansării rănilor și tăieturilor minore, în special pe mâini sau pe față. Datorită structurii subțiri și microporoase, accelerează procesul de vindecare a rănilor. Materialul transparent le face invizibile, astfel încât sunt adecvate pentru protejarea rănilor de pe mâini și față.

 

SENSITIVE - un set pentru persoanele cu piele sensibilă, deteriorată sau trofic alterată. Utilizarea unuia dintre cei mai delicati adezivi de pe piață este perfectă pentru tratarea nedureroasă a tăieturilor.


Pachetele multifuncționale: UNIVERSAL și FAMILYpro includ o selecție de plasturi cu proprietăți și forme diferite, care permite o protecție completă a rănilor superficiale, abraziunilor și tăieturii pe piele.

Linia este completata de adezivii SOFTplast si SENSIplast, structura materialului folosit permitând ruperea adezivului fără a fi nevoie de foarfece.


Trusa de prim ajutor perfectă

Brandul vitahealth va fi dezvoltat și completat cu produse noi. Folosindu-le, oricine va putea completa cea mai potrivită trusă de prim ajutor pentru sine, înaintea ajutorului medical.