Știri

ZARYS a donat 100 de scaune cu rotile Agenției Guvernamentale pentru Rezerve Strategice din Polonia

Am donat gratuit 100 de scaune cu rotile Agenției Guvernamentale pentru Rezerve Strategice din Polonia. Cărucioarele mărcii poloneze Timago pot fi folosite în spitale temporare, precum și pentru a asigura o rezervă strategică.

Producator si furnizor de echipamente medicale

Companii din industria medicală au apărut în mintea publicului în lumina rapoartelor rezultate în urma dezvoltării pandemiei de coronavirus. ZARYS a fost amintit ca producător și furnizor de echipamente medicale și echipamente de protecție personală pentru serviciul de sănătate polonez, care a organizat zboruri charter mari cu avioane de dimensiuni mari: Boeing 747 - Jumbo Jet și Antonov An-124 Ruslan.

Dotarea unui spital de campanie si echipament pentru vaccinari

Datorită bunei cooperări cu Agenția Guvernamentală pentru Rezerve Strategice, echipamente precum costume de protecție biologică, halate cu barieră completă, măști și mănuși de diagnostic au fost trimise instituțiilor medicale poloneze, sporind siguranța personalului și a pacienților. Echipamentul de protecție personală nu este singurul grup de produse din sortimentul nostru. Portofoliul, care este construit de peste 30 de ani, include peste 90% din echipamente medicale de bază de unică folosință. Datorită acestui fapt, am putut dota primul spital de campanie situat pe Stadionul Național, precum și să furnizăm seringi și ace de injectare necesare pentru efectuarea vaccinării împotriva SARS-Cov-2.

100 de scaune cu rotile pentru RARS

După aproape 12 luni de cooperare intensă cu RARS, ZARYS International Group, am decis să donăm gratuit 100 de scaune cu rotile produse de compania poloneză Timago International Group din Bielsko-Biała. Scaunele cu rotile, pe lângă scopul de bază dedicat persoanelor cu deficiențe de mobilitate, îndeplinesc o funcție importantă în spitale, centre de îngrijire, unități medicale și centre de reabilitare. Acestea măresc confortul pacienților și sunt folosite pentru a transporta pacienții care nu pot călători independent. În instituțiile temporare sau în secțiile care admit pacienți cu coronavirus, acest echipament este esențial. Cărucioarele în valoare de zeci de mii de zloți au fost transferate într-unul dintre depourile agenției, de unde vor fi distribuite utilizatorilor finali.