Contactează-ne

Linia telefonică directă, detaliile facturii

+40 371 485 051

Fax: +40 371 622 680


Facturare

ZARYS International Group Medical Equipment S.R.L.
Calea Virtuții nr. 19D, et. 4, sector 6, 060786 București
CUI: 45028265

Formularul de mai sus aparține ZARYS International Group S.R.L. cu sediul în Zabrze (Polonia), strada Pod Borem 18, (denumită în continuare Societatea). Datele din prezentul formular sunt prelucrate exclusiv în scopul de a răspunde solicitării dvs. în conformitate cu art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR (interese legitime urmărite de administrator sau de o terță parte) Puteți obiecta în orice moment – din motive legate de situația dvs. particulară – față de prelucrarea datelor dvs. pe baza acestui principiu.

Furnizarea datelor este voluntară, iar refuzul furnizării lor va duce la lipsa unui schimb de informații cu Societatea noastră.

Dacă aveți întrebări și/sau nelămuriri, puteți contacta echipa noastră de protecție a datelor: ZARYS International Group S.R.L. S.C.S., strada Pod Borem 18, 41-808 Zabrze

Datele din prezentul formular sunt dezvăluite exclusiv angajaților autorizați ai Societății din departamentul căruia i se adresează întrebarea.

Întrebarea trimisă va fi stocată tot atât timp cât va dura corespondența noastră și până la 1 an de la finalizarea acesteia.

Aveți dreptul de a solicita administratorului accesarea datelor dvs. cu caracter personal, corectarea, ștergerea lor sau de a cere restricționarea prelucrării acestora și dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul de a obține o copie a datelor și de a le transfera. De asemenea, aveți dreptul de a depune o reclamație la organul de supraveghere – Oficiul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal.

Atenție: În orice moment, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul privind prelucrarea datelor dvs. personale. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

Dacă, pe lângă răspunsul la întrebarea dvs., doriți să primiți pe adresa electronică furnizată în formular alte informații comerciale, de marketing și de informare, în special campanii promoționale, promoții ale produselor Societății și/sau entități cooperante, vă rugăm să selectați forma de consimțământ adecvată:

Sediu

ZARYS International Group sp. z o.o. sp.k.
ul. Pod Borem 18
41-808 Zabrze

Centru logistic


ul. Guido Henckela Donnersmarcka 1
41-807 Zabrze (KSSE Zabrze)